Direct la continutul paginii »

Ludfor SRLResursele materiale şi umane angajate în această activitate ne permit exploatarea lemnului de esenţă tare. În viitorul apropiat preconizăm o creştere a activităţii, prin deschiderea de noi puncte de exploatare.

Compania LUDFOR deţine toate resursele necesare desfăşurării în condiţii optime şi în concordanţă cu obiectivele din programele U.E., cu privire la activităţile de exploatare forestieră, prelucrarea lemnului, transport (lemn, materiale lemnoase) şi producţie mangal.

Colaborarea cu LUDFOR SRL se poate rezuma la 3 cuvinte: Comunicare, Seriozitate, Respect. Toate acestea asigură calea către "succes".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ludfor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ludfor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ludfor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.911