Direct la continutul paginii »

Mobiref Design SRLVa stam la dispozitie cu cea mai completa si variata gama de saltele ce indeplinesc cele mai inalte standarde, paturi si rame, o gama variata de perne: din latex, memory-foam si vata siliconata, lenjerii, pilote, huse saltele, accesorii hotel.

La comanda se fac si saltele ortopedice cu inaltime 12 cm cu structura din poliuretan indeformabil de inalta densitate de 25 kg/m3; pentru muncitori, internate, armata, penitenciar, spital etc.

Fiecare dintre noi este expus la surse de oboseala si de stres in timpul zilei, de aceea, este vital ca, in timpul somnului, corpul nostru sa se regenereze si sa se relaxeze.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mobiref Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mobiref Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mobiref Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.299