Direct la continutul paginii »

Tifex Chair Company SRLFirma noastra, având o largă experienţă în domeniu, produce şi comercializează scaune şi fotolii de o calitate deosebită. Produsele noastre se disting prin calitate, durabilitate şi eleganţă.

Modelele create de noi se adresează atât domeniului HORECA(hoteluri, restaurante), cât şi pentru a oferi căminului dumnavoastră eleganţă şi confort.

Diversitatea modelelor, dar şi a materialelor folosite pentru tapiţerie (stofă, piele, piele ecologică, imitaţie piele, loom) constituie o dovadă clară a dorinţei noastre de a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri.

Oferim:
- scaune simple,
- scaune cu brat,
- fotolii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tifex Chair Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tifex Chair Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tifex Chair Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.580