Direct la continutul paginii »

Sogno Flex SRLSOGNO FLEX este o societate cu capital privat italian, specializata in executarea de saltele ortopedice, perne si saltelute de protectie.

Tehnologia si materia prima este importata din Italia in proportie de 100%, asigurand astfel executarea de produse de foarte buna calitate.

SALTELE TIP GIN – GIN FLEX:
Miezul saltelei format din plasa de arcuri confectionate din sarma speciala cu carbon 0,66, rama de poliureten nedeformabil densitate 25, duritate 30, pasla 100 g/m2.

- EXTRAORTOPEDICA: fata vara - material de acoperire 80% bumbac matlasat cu vata naturala de 1200 g/m2;
- ORTOPEDICA: material de acoperire 40 % bumbac matlasat cu vata naturala de 1000 g/m2Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sogno Flex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sogno Flex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sogno Flex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.196