Direct la continutul paginii »

Business Synergy SRLCeea ce isi propune firma Business Synergy S.R.L este sa ofere produse de calitate ca tamplarie pvc si aluminiu (usi de interior si exterior pentru case, apartamente, ferestre, plase de tantari). Compania noastra are un personal de 7 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Business Synergy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Business Synergy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Business Synergy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.