Direct la continutul paginii »

Hranipex SRLHranipex este una dintre cele mai mari companii producătoare şi distribuitoare de canturi de mobilă din Europa Centrală şi de Est.

Portofoliul companiei cuprinde cea mai diversificată colecţie de canturi, adezivi şi soluţii pentru curăţat recomandate în procesul de finisare.

Hranipex Srl România a luat naştere în anul 2007 bazându-se, ca şi compania mamă, pe criterii solide cum ar fii: professionalism, calitate, rapiditate şi siguranţă.

În fiecare an compania Hranipex îşi măreşte COLECŢIA EXPRES cu minim o sută de nuanţe şi dimensiuni . Canturile sunt produse cu maximă atenţie pentru a se potrivi perfect cu palul melaminat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hranipex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hranipex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hranipex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.394