Direct la continutul paginii »

Stahl Tech Prod SRLPaturile cu apa nesustinute sunt optime în momentul în care nu mai doriţi să folosiţi scheletul vechiului pat şi nu doriţi nici să cumpăraţi în plus şi un nou schelet de pat.

Din punct de vedere estetic un pat cu apă nesusţinut poate să arate la fel de bine ca o saltea de apă softside cu un schelet de pat simplu.

Ca saltea cu apa poate fi denumit de fapt orice pat cu apa softside. Pentru ca toate paturile cu apa softside pot fi utilizate fara un schelet de pat executat special pentru ele, datorita vanei de siguranta integrate din material spongios.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stahl Tech Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Stahl Tech Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stahl Tech Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.856