Direct la continutul paginii »

Eme Abundent SRLSocietatea noastra este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 2008. Forma de organizare este de societate cu raspundere limitata obiectul principal de activitate fiind comertul cu produse alimentare si nealimentare.

Firma EME ABUNDENT detine si un magazin virtual ememag.ro care ofera o gama larga de produse nealimentare, maximizarea raportului calitate pret fiind o permanenta preocupare a conducerii.

Cu un numar foarte mare de produse EME ABUNDENT ofera clientilor sai o servire de calitate, cele mai mici preturi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eme Abundent SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eme Abundent SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eme Abundent SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.