Direct la continutul paginii »

Mobilextra SAContinuand traditia seculara de prelucrare a lemnului in Bucovina, in 1968 a fost infiintata Fabrica de Mobila din Campulung Moldovenesc.

De 10 ani, am dezvoltat o noua capacitate de productie a mobilierului pentru hotel si a accesoriilor din lemn, in stiluri clasice cat si inspirat din design-ul modernistic

Experienta acumulata in cei peste 41 de ani de activitate, echipa de specialisti consacrati si dotarea cu utilaje moderne sunt garantia unui mobilier de calitate si bun gust executat la MOBILEXTRA S.A.

Mobilierul produs este in special din lemn de esenta tare: stejar, cires, paltin, fag, in stil rustic german, baroc, dar si stiluri care s-au impus in ultima perioada pe piata mobilei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mobilextra SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mobilextra SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mobilextra SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.