Direct la continutul paginii »

Romtera Product SRLFirma Romtera Product S.R.L. are o echipa de 93 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de lambriuri PVC.

In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. produsele noastre: lambriu pvc, lambriuri PVC, produsele lambriuri, pvc interior, pvc exterior, pvc, winplast.

Romtera investeste in tehnologii performante, avand o preocupare constanta pentru respectarea celor mai inalte standarde de calitate in fabricarea produselor. Identificarea de noi solutii tehnice ramane una dintre prioritatile noastre strategice.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romtera Product SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Romtera Product SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romtera Product SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.