Direct la continutul paginii »

Trend Furniture SRLGama variata de produse din oferta Trend Furniture se concentreaza pe scaune si mese, atat pentru interior cat si pentru exterior sau baruri.

Pentru a satisface cat mai multe cereri ale clientilor nostri, am devenit distribuitori Europa 2000 la mobilierul de conferinta si catering.

La semineele electrice se foloseste o tehnologie moderna, canadiana a companiei Dimplex North America (nr. 1 in vanzarea de seminee electrice in America de Nord) cu care Trend Furniture a semnat un contract de unica distributie in Romania.

Semineele Safretti au un design unic si un finisaj de inalta clasa. Datorita materialelor de inalta calitate folosite la realizarea semineelorContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trend Furniture SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trend Furniture SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trend Furniture SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.