Direct la continutul paginii »

Il Textile SRLfirma care reuneste mai multe reprezentante ale producatorilor europeni consacrati pentru o gama larga de materii prime si accesorii destinate confectiilor textile, lenjeriei de corp, costumelor de baie si de sport.

Acesti producatori sunt nume dintre cele mai cunoscute la nivel mondial cu experienta indelungata in domeniu, pentru care creativitatea, calitatea produselor si serviciile oferite reprezinta esenta activitatii lor.

Producator de tesaturi si tricoturi din diverse fire si fibre, altele decat lana, Deveaux produce tesaturi si tricot vopsite in fir, jaquard si imprimate intr-o gama variata de modele si culori (peste 5000 de desene pe an).

Se spune ca natura nu inceteaza niciodata sa ne surprinda, Jean Bracq a reusit sa surprinda natura si sa o transpuna intr-o dantela sofisticata si delicata ca o floare.

Sofileta propune producatorilor de confectii din mai multe domenii (fashion, sport, costume de baie, etc.) tesaturi cu o tehnologie speciala, din fibre diverse: poliamida, bumbac, polyester.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Il Textile SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Il Textile SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Il Textile SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.716