Direct la continutul paginii »

Petroconstruct Group SRLInfiintata in anul 2002, Societatea PETROCONSTRUCT GROUP SRL a activat in prima faza ( perioada 2002 – 2004 ) ca sucursala a S.C. Eurometal Construct SRL, ( societatile avand acelasi Manager General ).

In anul 2004 S.C. Eurometal Construct SRL s-a asociat cu Grupul Lena - Portugalia ( una dintre companiile de renume international in domeniul constructiilor ), schimbandu-si denumirea in S.C. Lena Eurometal Construct SRL, iar Petroconstruct a activat in continuare ca firma satelit a acesteia.

Din anul 2005 Petroconstruct s-a desprins de Lena Eurometal si functioneaza independent sub denumirea de S.C. PETROCONSTRUCT GROUP SRL, si a preluat o parte semnificativa din capacitatea de productie si personal specializat de la societatea mama.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Petroconstruct Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Petroconstruct Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Petroconstruct Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.