Direct la continutul paginii »

Midrom SRLSocietatea Comerciala MIDROM S.R.L. cu sediul in Municipiul Braila , Str. Grivita , Nr. 137 , inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J09/247/2001, C.U.I. 14057430 , este o firma de inginerie si realizare de proiecte in forajul si exploatarea sondelor de apa .

S.C. MIDROM S.R.L. are in derulare in acest moment contracte de foraje , reactivari si echipari sonde de apa in 6 judete ale tarii. Activitatea consta in foraj sonde de apa , tubare , punere in exploatare ( aerlift si pompaj ), spalari – denisipari , masuratori hidrodinamice , etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Midrom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Midrom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Midrom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.