Direct la continutul paginii »

Drumuri Orasenesti SAS.C. "Drumuri Orasenesti" S.A. Oradea s-a constituit in luna Ianuarie a anului 1994, prin transformarea Sectorului de drumuri din cadrul Regiei Autonome de Gospodarie Comunala in societate comerciala cu actionar unic Consiliului Local al Municipiului Oradea.

La infiintare societatea "a pornit la drum" cu un capital propriu de 29, 688 lei, acesta ajungand la finele anului 2007 la valoarea de 4,575,924 lei.


In decursul anilor trecuti de la infiintare conducerea executiva a societatii a fost preocupata de achizitionarea de instalatii, utilaje si scule cu caracteristici tehnice performante, achizitionate de la firme straine de prestigiu in constructia acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Drumuri Orasenesti SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Drumuri Orasenesti SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Drumuri Orasenesti SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.