Direct la continutul paginii »

Construct Edil SRLSocietate comerciala avand profilul principal constructii si consultanta in domeniul constructiilor, cu personal calificat, respectand cerintele de calitate conform standardului SR EN ISO 9001:2000 si practicand politica de management "zero defecte".

Conform Legii 10/1995 sunteti obligati sa aveti un Diriginte (Inspector) de Santier si un RTE (Responsabil Tehnic cu Executia). Acest lucru nu va mai fi problema dvs., ci a noastra.

Aveti un teren intr-o zona aflata intre constructii deja existente si aveti nevoie de o Expertiza Tehnica? Nicio problema - noi va putem oferi si acest serviciu.
Nu aveti inca un teren pentru constructia dvs.? Avem solutii si pentru aceasta problema.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Construct Edil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Construct Edil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Construct Edil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.