Direct la continutul paginii »

Professional Power SRLS.C. Professional Power este o societate care ofera solutii electrice integrate pentru electroalimentare.

.C. Professional Power S.R.L. ofera solutii electrice integrate pentru orice electroalimentare, asigurand continuitatea si calitatea energiei electrice livrate. Specializarea in instalarea ,,la cheie'' a generatoarelor Pramac.

UPS-urilor Gamatronic, stabilizatorelor de tensiune (precum si alte echipamente de electroalimentare), nocturne stadioane, ne diferentiaza pe piata instalatiilor electrice, oferta noastra fiind: asistenta, proiectare, furnizare echipament, instalare, garantie si postgarantie.

Experienta inginerilor Professional Power

Instalatii electrice- iluminat - Palatul Cotroceni,
Nocturna stadion Lia Manoliu,
Nocturna stadion Farul Constanta,
Sediul Federatiei Romane de Atletism,
Site-uri telefonie mobile Connex, Dialog, Cosmorom.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Professional Power SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Professional Power SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Professional Power SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.