Direct la continutul paginii »

Hd Consulting Grup SRLLucrand cu diferiti clienti, pe proiecte mai mari sau mai mici, am invatat sa fim sensibili la particularitatile fiecarei lucrari si am inteles ca schimbarea cladirilor adusa de noi trebuie sa se incadreze armonios cu mediul ambiental.

Permanent am investit in capacitati de productie moderne si performante, tocmai pentru a putea oferi un produs de cea mai buna calitate.

Avem o echipa sudata si cu experienta in cadrul careia se regasesc oameni ce sunt inca de la inceputul companiei, dar si oameni noi, ambitiosi dornici sa se afirme.

Ne-am infiintat in anul 2002, avand de la inceput ca obiect de activitate productia de usi si ferestre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hd Consulting Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hd Consulting Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hd Consulting Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.