Direct la continutul paginii »

Condem Partner SRLCondem Partner este o societate cu capital integral privat, cu sediul in Bucuresti, care si-a inceput activitatea in anul 2007 fiind specializata in lucrari de demolare, excavatii si terasamente mecanizate.


Ne-am propus o abordare noua in relatiile cu beneficiarii si colaboratorii nostri, incercand pe cat posibil reducerea termenelor de executie si realizarea unei comunicari simplificate prin oferirea unor solutii constructive, atat in etapa pregatitoare cat si pe parcursul fazelor de executie, beneficiarii avand tot suportul nostru tehnic si logistic pentru realizarea obiectivelor propuse.

Dotarea tehnica este de ultima generatie, dispunand de utilaje si echipamente noi ceea ce face posibila o executie rapida si calitativa a lucrarilor la preturi competitive.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Condem Partner SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Condem Partner SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Condem Partner SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.