Direct la continutul paginii »

Vitma Consultanta SRLSC Vitma Consultanta SRL - suntem o echipa care, prin experienta si profesionalismul de care am dat dovada, am reusit sa ne impunem de 10 ani ca lider de piata pentru sistemul GLOBALGAP (EurepGap), sistem de management de calitate pentru legume-fructe, motiv pentru care suntem in permanenta colaborare cu principalii producatori de legume-fructe din Romania.

Din dorinta de a oferi agricultorilor un serviciu de excelenta, complet, ne-am diversificat oferta, motiv pentru care, de la 1 Mai 2009, am deschis DIVIZIA VANZARI, DIVIZIA TURISM CROATIA, DIVIZIA PRODUSE UTILE.

Noi oferim consultanta firmelor din agricultura si industria alimentara, dar si organizatiilor la nivel regional. Succesul clientilor nostri reprezinta cel mai important obiectiv pentru noi, pentru ca un client multumit inseamna alti 10 clienti multumiti.

Obiectivul nostru este ca in urmatorii 5 ani sa devenim cea mai cautata firma de consultanta in agricultura si industrie alimentara, oferind clientilor nostri, angajatilor nostri si agricultorilor din aceasta tara un cadru de responsabilitate, eficienta, inspiratie si profesionalism.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vitma Consultanta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vitma Consultanta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vitma Consultanta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.061