Direct la continutul paginii »

Gevis Proteam SRLS.C. Gevis Proteam S.R.L. este o firma de prestari servicii, cu un domeniu larg de activitate in lucrarile publice si civile.

Oferta noastră de servicii include consultanţă, expertiză, proiectare, execuţie, comercializare şi service de instalaţii pentru construcţii, toate la un standard ridicat de calitate si profesionalism.

Suntem o echipa formata din peste 30 de angajati, caracterizata prin eficienta, seriozitate, rapiditate, dar si cu o bogata experienta profesionala.

S.C. Gevis Proteam S.R.L. este recunoscuta pe plan judetean printr-o paleta mare de parteneri de afaceri, dar si cu orientari reale in dezvoltarea de proiecte pe plan national si nu numai.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gevis Proteam SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gevis Proteam SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gevis Proteam SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.221