Direct la continutul paginii »

Cableteam SRLPaleta noastra de produse, care este diversificata in continuu, cuprinde cabluri de comanda ecranate si simple, conductoare si cabluri pentru instalatii electrice, cabluri si conductoare pentru autovehicule, precum si cabluri speciale.

S.C. Cableteam S.R.L. Sighisoara este o firma care isi desfasoara activitatea in domeniul productiei de cabluri electrice.

Sectia proprie de trefilare cupru ne permite producerea unei game variate de conductoare si lite, inclusiv stanate, iar statia de granulare PVC ne asigura o calitate constanta a materialelor de izolatie pentru diverse aplicatii. Astfel putem sa executam comenzile clientilor la termene de livrare extrem de scurte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cableteam SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cableteam SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cableteam SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.650