Direct la continutul paginii »

Rcb Electro 97 SRLObiectrivele noastre permanente sunt calitatea si eficienta, in acest sens avem implementat si mentinem un sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001-2001 .

Societatea comerciala SC RCB ELECTRO 97 SA este specializata in fabricarea si comercializarea conductoarelor si cablurilor electrice izolate cu PVC , produse cu larga utilizare in industria electrotehnica.

Investitiile sustinute atit in echipamente moderne cit si in personal prezinta RCB ELECTRO 97 ca pe o alegere demna de incredere, sinonima cu siguranta in exploatare, dinamism si flexibilitate.

Avind la dispozitie doua hale de productie si depozite insumind peste 2500m2 situate in orasul Bistrita.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rcb Electro 97 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rcb Electro 97 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rcb Electro 97 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.610