Direct la continutul paginii »

Vector Art Media SRLTshirt-Factory.ro este un site facut pentru tine. Am pornit de la pasiunea pe care o avem pentru design, pentru arta si din atractia pentru tricouri haioase si de calitate.

Dupa 7 ani de experienta in domeniul graficii digitale, ne putem lauda cu clienti de top international precum Hot Topic, Tapout, Kimurawear, Punishment, Warrior, No Fear, Bulzeye, cat si aparitii in domeniul divertismentului precum galale UFC sau filmul Machete (Michelle Rodriguez/She).

Desi initial am pornit ca si studio de grafica colaborand cu brand-uri internationale cunoscute si castigand o serie de concursuri in domeniul design-ului de tricouri, ulterior, dobandind experienta necesara, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa luam taurul de coarne si sa ne folosim experienta in printarea propriilor tricouri personalizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vector Art Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vector Art Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vector Art Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.609