Direct la continutul paginii »

Ideal Paper SRLSC IDEAL PAPER SRL este o societate cu capital privat infiintata in anul 1997, avand ca obiect de activitate fabricarea si comercializarea produselor de papetarie si legatorie.


Pentru calitate si manegement, societatea noastra a fost certificata ISO 9001
Suntem foarte receptivi la ce este nou in domeniu

IDEAL PAPER are capacitatea de a realiza produse standardizate cat si nestandardizate, in asa fel incat posibilitatea de executie sa acopere nevoile clientilor nostri; distribuitori, hipermarcheturi, consumatori finali.

Mizand pe calitate si seriozitate, de mai bine de 10 ani am reusit sa ne fidelizam clienti. Alege Ideal Paper, un producator puternic de papetarie si legatorie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ideal Paper SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ideal Paper SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ideal Paper SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.