Direct la continutul paginii »

Macrostandard Editura Si Informatica SRLDeoarece de peste 5 ani realizam si comercializam doar programe pentru analiza financiara, putem spune ca n-am specializat in asa ceva.

Intre timp am adaugat in programele noastre pe langa functiile de analiza financiara si alte functii si comenzi utile in activitatea zilnica a unui economist.

Mai realizam si formulare electronice de tipul iePaper-iForm utile in departamentele de relatii publice sau in cele economice.

O alta directie in care ne-am specializat este realizarea de site-uri informative, gen MacrosReader, foarte utile in departanentele de marketing si publicitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Macrostandard Editura Si Informatica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Macrostandard Editura Si Informatica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Macrostandard Editura Si Informatica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.817