Direct la continutul paginii »

Editura Asab SRLEditura ASAB a fost infiintata in anul 2001.

Domeniile promovate pana acum au fost cele legate de mediul tehnico-stiintific: inginerie, economie, transporturi, stiinte ale naturii, religie, psihologie, sport.

Cartile - dictionare, enciclopedii, tratate de specialitate etc. -, existente atat in format tiparit, cat si in format electronic, au o tinuta grafica deosebita, colective de autori de renume national si international, atingand, prin subiectele dezbatute, probleme de actualitate ale lumii si societatii in care traim.

Editura ASAB este acreditata de CNCSIS (Consiliul National al Cercetarii stiintifice din invatamantul Superior) pentru tiparirea de cursuri universitare, proiecte de doctorat si diverse alte lucrari stiintifice cu aplicare imediata in invatamantul superior de stat si particular.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Asab SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Asab SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Asab SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.692