Direct la continutul paginii »

Impact SRLS.C. IMPACT S.R.L. a fost înfiinţată în data de 7 decembrie 1992. Are ca obiect de activitate principală editarea revistelor şi periodicelor, precum şi editarea cărţilor, broşurilor, altor publicaţii şi alte activităţi de publicitate.

În noiembrie 2001 asociatul unic al acestei firme a decis înfiinţarea unui săptamânal de publicitate, recent (de peste 1 an) un ziar de cultură.


Titlul ziarului este dat de numele societatii respective. Ziarul este editat de o echipa tânară, este elaborat pe film sau calc, după care este tipărit.

Aşteptăm articole culturale. Ziarul IMPACT - NU face politică.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Impact SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Impact SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Impact SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.193