Direct la continutul paginii »

Mattino Impex SRLCaffe Mattino – pentru ca va respectam!

Compania noastra, Mattino Impex S.R.L., detinatoare a marcii inregistrate “Caffe Mattino” preia in 2004 de la Matcom International S.R.L. acest brand. Am reusit in scurt timp sa ocupam un segment important al pietei cafelei din Romania, lucru certificat si de studiul Nielsen si publicat in Ziarul Financiar din 18 Octombrie 2007.

Garantia calitatii produselor si serviciilor oferite de noi este asigurata prin certificarile in domeniul calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2001 si certificarea in domeniul sigurantei alimentului conform standardului SR EN ISO 22000:2005.

Prin parteneriatele incheiate cu producatori externi importanti, reusim intotdeauna sa va oferim un serviciu de calitate fara compromisuri fie acasa, la locul de munca sau atunci cand calatoriti prinContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mattino Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mattino Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mattino Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.758