Direct la continutul paginii »

Suraki SRLÎntr-o industrie alimentară cu mari jucători, relativ bine definiţi, societatea noastră a identificat o nişă pe care o exploatează deja de doi ani. Creşterea struţilor, la început un hobby, ulterior transpus într-un plan de afaceri, a dus la realizarea celui mai semnificativ complex agro industrial, în acest domeniu din Europa de Sud Est.

În zilele noastre bucătăria este caracterizată în primul rând de calitatea din ce în ce mai slabă a hranei, de aglomerarea de aditivi, adaosuri proteice şi în general o întreagă serie de produse din industria chimică, nerecunoscute de organismul uman şi alcăror efect se evidenţiază pe termen lung. Toate acestea coroborate cu stresul zilnic sunt printre factorii primordiali ce afectează major dezvoltarea şi viaţa noastră de la cele mai mici vârste până la cele mai înaintate.

SC SURAKI SRL a fost înfiinţată în anul 2001, într-o locaţie special selectată, neafectată de dezvoltarea industrială, alfată la circa 50 km , sud vest, depărtare de capitală.

În anul 2006 a fost finalizată prima investiţie, o fremă de creştere şi înmulţire a struţilor, având o capacitate de până la 20.000 de capete, pentru ca un an mai târziu, să fie finalizat restul complexului agro industrial, abatorul, sectia de prelucrare a cărnii carmangerie, secţia de prelucrare a pieilor tăbăcărie şi staţia de epurare şi incinerare.
Alături de ferma zootehnică complexul dispune şi de o fermă vegetală, având în exploataţie o suprafaţă de circa 300 ha, care asigură furajarea animalelor din fermă, astfel având un ciclu de producţie complet integrat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Suraki SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Suraki SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Suraki SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.290