Direct la continutul paginii »

Eurex Alimentare SRLÜlker este cea mai mare companie de bunuri de larg consum din Turcia, înfiinţată în anul 1944. Compania este deţinută de grupul turc Yildiz Holding, care, din 2007 are in portofoliu si celebrul producător belgian de ciocolată Godiva.

Renumit pentru dulciurile sale, domeniu in care traditia de durata i-a atras o incredere solida in produsele sale de calitate, Grupul Ülker si-a extins cu indrazneala portofoliul si in alte categorii: lactate, margarina, cafea, bauturi racoritoare, inghetata si multe altele.

In anul 2003, Grupul Ülker a incheiat un joint-venture cu firma elvetiana Hero, pentru gama de produse de mancare dedicata nou-nascutilor si copiilor mici (pana in 3 ani). Consecvent acestui trend, in 2005 a semnat un contract cu Kelloggs, liderul mondial al pietei de cereale, dovedind inca o data ca dorinta sa de a deveni o marca mondiala este pe deplin justificata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurex Alimentare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Eurex Alimentare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurex Alimentare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.931