Direct la continutul paginii »

Bewami Pan Expert SRLÎnfiintatã în anul 1991 firma BeWaMi îsi axeazã activitatea pe produsele de morãrit si panificatie, încercând de la început ca produsele proprii sã ofere o alternativã fatã de produsele existente pe piatã.
 
Pâinea "BeWaMi" cucereste teren pe piata mureseanã astfel cã într-un singur an capacitatea de productie se tripleazã, firma devenind unul dintre importantii producãtori în domeniu din judet.
 
În primii ani activitatea firmei se desfãsura în unitãti închiriate: "Moara prestatoare” din loc. BREAZA si "Brutãria” apartinând COOP CONSUM ERNEI.
 
Fabrica de pâine din DUMBRĂVIOARA, o constructie modernã   prevãzutã  cu  instalatii performante de productie este finalizatã în anul 1996 constituind totodatã consacrarea unei mãrci: "BeWaMi”
 
Toate acestea nu le-am fi putut realiza fara sustinerea de care ne-am bucurat din partea clientilor, cărora le multumim pe aceasta cale pentru fidelitatea lor si pentru întelegerea de care au dat dovada în toti acesti ani de când sunt alaturi de noi.
 
SPECIALITĂTI CU BRÂNZĂ, MĂR: pe bază de aluat dospit cu umplutură de brânză dulce de vaci armonizată cu vanilie sau cu umplutură de mere rase.
 
BRÂNZOAICA: produs pe bază de aluat românesc cu umplutură de brânză, nucă, mac si în sezon cu urdă.
 
TROPICANA: foetaj frantuzesc cu umplutură de vanilie si decor de fructe tropicane (banane, ananas, mandarine, kiwi, portocale).
 
COVRIGI POLONEZI: aluat danez cu decor de susan si gelatină.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bewami Pan Expert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bewami Pan Expert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bewami Pan Expert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.092