Direct la continutul paginii »

Comsting Radu SRLDesi infiintata cu putin timp in urma (mai 2005) societatea este in continua expansiune pe o piata cu destul de multi jucatori - lucru datorat in primul rand calitatii incontestabile a lucrarilor si experientei asociatilor.

Societatea comerciala Comsting Radu srl se ocupa cu
-vanzarea de stingatoare noi
-vanzarea de materiale PSI de prima interventie
-autorizat stingatoare (incarcare stingatoare si reconditionare stingatoare)
-ignifugari ale lemnului garantate nelimitat

Clientii care au avut incredere in noi pentru serviciile de incarcare stingatoare si reconditionare stingatoare cat si pentru cumpararea de stingatoare noi sunt circa 60% bugetari si restul de 40% extra-bugetariContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Comsting Radu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Comsting Radu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Comsting Radu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.804