Direct la continutul paginii »

Rosign SAObiectivul nostru este să asigurăm clienţilor noştri cele mai bune soluţii, echipamente şi materiale pentru o semnalizare rutieră eficientă şi modernă.

Angajaţii sunt de formaţie ingineri, tehnicieni, muncitori cu înaltă calificare şi experienţă în domeniul semnalizărilor rutiere.

Semnalizarea rutieră constituie unul din factorii importanţi în asigurarea unui trafic rutier şi pietonal sigur şi fluent în condiţiile intensificării continue a circulaţiei de persoane şi mărfuri.

Firma dispune de 55 de angajaţi şi are un capital social de 360.000 lei. Majoritatea au beneficiat de cursuri de formare din partea firmelor furnizoare de echipamente şi materiale folosite in activitatea noastră.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rosign SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rosign SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rosign SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.077