Direct la continutul paginii »

Geotehnica Design SRLClientii nostri sunt firme importante de pe plan local, national si international.

Avand peste 15 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: studii geotehnice si hidrogeologice, foraje geotehnice si hidrogeologice, lucrari geotehnice speciale pentru proiectele de consolidare a cladirilor, imbunatatirea terenului de fundare, asistenta tehnica de specialitate pentru constructii civile si industriale, terasamente, lucrari hidrotehnice, drumuri si poduri, topometrie, laborator geotehnic.

Produse si servicii:studii si expertize geotehnice, foraje geotehnice și hidrogeologice - laborator geotehnic, chimismul apelor subterane, calitatea solului, studii hidrogeologice, alimentari cu apa

S.C. Geotehnica Design S.R.L. a fost infiintata in anul 2005 de catre specialisti geotehnicieni cu experienta de 25 ani in domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geotehnica Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geotehnica Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geotehnica Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.