Direct la continutul paginii »

Covimpex SRLCOVIMPEX este reprezentant in Romania al unor importante firme producatoare de masini, utilaje, accesorii si aparate de laborator pentru industria textila: preparatia filaturii, filatura, preparatia tesatoriei.

Infiintata in anul 1998, firma COVIMPEX Srl se bazeaza pe calitatea deosebita a produselor si serviciilor sale, fiind o companie recunoscuta in Romania.

COVIMPEX se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumiti de serviciile noastre.

Cu o experienta bogata in sectorul textil pe piata din Romania, COVIMPEX va ofera o gama completa de echipamente textile de la producatori lideri in domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Covimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Covimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Covimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.648