Direct la continutul paginii »

Micro Mapper SRLMisiunea firmei MicroMapper este de a servi persoanele fizice şi juridice cu o cantitate mare de date cu referinţă spaţială, actuale şi complexe, şi cu servicii bazate pe locaţii şi date geografice, astfel încât clienţii noştri să ia cele mai bune decizii în cel mai scurt timp.

Suntem o echipă puternică, tânără şi dinamică, care doreşte să creeze şi să ofere date GIS atât pentru profesioniştii GIS cât şi pentru oamenii pasionaţi de geografie, excursii sau pentru optimizarea, eficientizarea firmelor, contribuind cu datele noastre la luarea deciziilor.

Suntem pasionaţi de cartografie, date GIS şi servicii oferite pe baza lor. Punem pasiune în munca noastră de zi de zi, iar această pasiune se reflectă în valorile create în firmă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Micro Mapper SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Micro Mapper SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Micro Mapper SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.483