Direct la continutul paginii »

Metpanel Service SRLSocietatea noastra ofera servicii de proiectare complete, imbinand solutii functionale si tehnice pentru obtinerea celor mai mici costuri de montaj, atat in constructii civile cat si in constructii industriale.

Societatea noatsra a fost infiintata in inauarie 2006 de catre o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul prefabricarii otelului.

Urmatorul pas in dezvolatarea societatii noastre a fost comercializarea acestor produse precum si a unei game largi de usi rezidentiale, industriale, rezistente la foc si de hangar asa cum veti putea vedea in sectiunea Produse.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metpanel Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metpanel Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metpanel Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.737