Direct la continutul paginii »

Cad Works International SRLCAD Works este o companie fondata in anul 1996, pentru a furniza solutii de proiectare si executie asistate pe calculator.

Astfel, CAD Works poate implementa in orice intreprindere care desfasoara activitati de proiectare mecanica, electrica si electronica, un sistem de proiectare asistat de calculator, de la proiectarea constructiva la calcule de rezistenta, optimizari si prelucrari pe masini cu comenzi numerice.

Avand la dispozitie cei executie in domeniul mecanic, de la matrite de injectie sau ambutisare la produse complexe.


SolidCAM este cea mai buna si eficienta solutie de
uzinare si progamare CNC in interiorul SolidWorks datorita integrarii "single window" si asociativitatii intre traiectoriile sculei si geometria modelului SolidWorks.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cad Works International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cad Works International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cad Works International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.375