Direct la continutul paginii »

Rompetrol Quality Control SRLExperienţa profesionalã deosebită a echipei, dotãrile tehnologice de vârf şi certificãrile instituţiilor de profil poziţioneazã RQC drept prima opţiune în domeniul analizelor industriale pentru întreaga zonã a Dobrogei şi un jucãtor în creştere pe piaţa naţionalã specificã.

Iniţial, R.Q.C a asigurat managementul celor 4 laboratoare, amplasate în cadrul platformei Rompetrol Rafinare, furnizând servicii de analize de produse petroliere, mediu şi materiale metalice.

ROMPETROL QUALITY CONTROL – R.Q.C.- divizia de laboratoare a Grupului Rompetrol a fost infiinţatã în luna iulie 2004, prin externalizarea activitãţii laboratoarelor din cadrul platformei Rompetrol Rafinare (Petromidia).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rompetrol Quality Control SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rompetrol Quality Control SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rompetrol Quality Control SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.655