Direct la continutul paginii »

Distal Mark SRLCompania are ca parteneri importanti producatori de utilaje din tari ca Germania, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Grecia.

Dispunem de utilaje pe stoc. Comanda produselor care nu exista pe stoc dureaza 15 zile lucratoare.

Horeca Bucuresti va pune la dispozitie o gama diversificata de produse pentru dotarea bucatariilor profesionale, oferindu-va solutii cu un excelent raport calitate-pret. Deasemenea va oferim cel mai bun pret la produsele promotionale.

Va punem la dispozitie personal de service pentru garantii si service post garantii privind echipamentele comercializate.

Din gama produselor second-hand va putem furniza echipamente frigorifice second-hand import Anglia( frigidere si congelatoare inox) la un pret foarte bun.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Distal Mark SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Distal Mark SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Distal Mark SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.531