Direct la continutul paginii »

Matra Impex Prod Com SRLBeneficiind de o experienta de aproape 15 ani, S.C. MATRA IMPEX PRODCOM S.R.L. comercializeaza, verifica si incarca o gama diversa de echipamente pentru stingerea incendiilor, in conformitate cu standardele europene EN 3-3, EN 3-6, EN 3-7.

Cercetarea si tehnologia avansata au facut ca S.C. MATRA IMPEX PRODCOM S.R.L. sa devina o firma de prestigiu, atat la nivel local cat si la nivel national.

S.C. MATRA IMPEX PRODCOM S.R.L. Zalau este singura firma din judetul Salaj atestata si certificata european pentru vanzarea, verificarea si incarcarea stingatoarelor portabile si mobile.

De asemenea, societatea noastra comercializeaza echipamente si accesorii PSI, echipament de protectie certificat european, sisteme automate de detectie si stingere.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Matra Impex Prod Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Matra Impex Prod Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Matra Impex Prod Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.667