Direct la continutul paginii »

Fiwa Ro SRLFiwa are ca obiect de activitate ingineria aplicată şi oferă soluţii integrate şi compentente în automatizarea şi controlul proceselor, tehnică de măsură şi control, tehnică de cântărire, protecţia mediului, proiectare electrică, aplicaţii casnice, comunicaţii şi sisteme de siguranţă.

În prezent, compania noastră are filiale în Germania (sud), Saxonia şi ţările din vecinătate, fiind una dintre primele companii specializate în tehnică de control şi măsură.

La puţin timp de la înfiinţarea companiei, s-a trecut la procesul de extindere, urmând un trend puternic ascendent care s-a accentual ulterior.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fiwa Ro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fiwa Ro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fiwa Ro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.659