Direct la continutul paginii »

Geodrill SRLS.C. GEODRILL S.R.L. este singura firma atestata cu profilul complex de foraj din jud. Cluj, si se trage din fostul mare IPEG Cluj, si mai apoi S.C. TRANSGEX S.A., care s-a privatizat si s-a mutat la Oradea.

S.C. GEODRILL S.R.L. este o societate infiintata in 2001, operand in domeniul GEOLOGIEI, GEOTEHNIEI si HIDROGEOLOGIEI. Societatea asigura personal calificat in acest domeniu, oferind posibilitatea valorificarii resurselor subsolului.

S.C. GEODRILL S.R.L. a fost infintata in data de 21/11/2001, avand ca principal obiect de activitate executarea de lucrari de prospectiuni si explorari geologice pentru substante minerale utile prin foraje de mica si medie adancime, a puturilor de apa potabila si industriala, a forajelor geotehnice pentru constructii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geodrill SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geodrill SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geodrill SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.427