Direct la continutul paginii »

Designro SRLSC Designro S.A. are personal bine pregatit profesional in domeniul ingineriei de baza, ingineriei de detaliu, in utilizarea softurilor de proiectare, etc;

SC DESIGNRO SA a fost infiintata la 20.11.2003 in urma externalizarii activitatii Sectiei Proiectare din cadrul SC Oltchim SA, in temeiul Legii 26/1990 si 31/1990.

Avem aproximativ 100 de specialisti in domeniile: tehnologie chimica, utilaj chimic, mecanica, sudura, metalurgie, constructii industriale si civile, constructii drumuri si poduri, electro, automatizari, instalatii, economie, devize, etc.

S.C. Designro S.A. isi desfasoara activitatea de proiectare utilizand norme si normative in vigoare atat de specialitate cat si legislative, iar activitatea sa se bazeaza exclusiv pe proiectare asistata de calculator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Designro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Designro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Designro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.