Direct la continutul paginii »

Auto Vampiru SRLAuto vampiru S.R.L. oferă servicii de transport intern si prestari servicii în domeniul construcţiilor.

Oferim spre închiriere autobasculante 8 x 4, basculabile pe 3 parţi, cu prelată rabatabilă cu şoferi profesionişti în domeniu.

Avand un portofoliu bogat , ce include clienti de prestigiu din Romania, firma noastra va poate asigura ca transportul de marfuri este unul sigur si rapid.

De-a lungul anilor , am capatat o vasta experienta in acest domeniu al transporturilor putand in ziua de azi sa va asiguram conditiile perfecte in care se va desfasura transportul marfii dumneavoastra.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Vampiru SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Vampiru SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Vampiru SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.968