Direct la continutul paginii »

Auto Rocko SRLFirma Auto-Rocko a fost infiintata in anul 1992 de catre Vulpe Ioan, care este si in prezent asociat unic si administrator, in contextul in care parcul vehiculelor de fabricatie autohtona avea nevoie de o sursa de piese de schimb de calitate.

Profesionalismul, promptitudinea si preturile serviciilor oferite de S.C. AUTO-ROCKO S.R.L. fac dovada colaborarii fructuoase cu toti clientii firmei.

- REPARATII MECANICE
- REPARATII SI INCARCARE INSTALATII CLIMATIZARE
- REPARATII ELECTRICE
- TINICHIGERIE SI VOPSITORIE

Auto-Rocko este distribuitor autorizat pentru Dacia. Renumele acestui producator demonstreaza orientarea firmei catre produse si servicii de calitateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Rocko SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Rocko SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Rocko SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.161