Direct la continutul paginii »

Globiz International SRLS.C Globiz Internațional S.R.L. membru al Globiz Group a început activitățile în România în 2002. Compania mamă Globiz International KFT din Ungaria are peste 20 de ani de experienţă în activităţi comerciale.

Oferim:
- aparate audio profesionale,
- scule,
- genți pentru scule,
- produse pentru tehnica de lipire,
- acumulatoare,
- baterii,
- multimetre,
- accesorii pentu montări,
- prelungitoare,
- adaptoare şi accesorii auto.

Numărul partenerilor noştri este în creştere continuă, momentan avem mai mult de 1800 de parteneri activi şi suntem furnizori a mai mai multor lanțuri de magazine internaționale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Globiz International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Globiz International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Globiz International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.