Direct la continutul paginii »

Redac SRLREDAC reprezinta unul dintre cei mai puternici dealeri RENAULT,DACIA,NISSAN in domeniul auto din Romania, cu activitate principala in zona Olteniei.

Dotarea cu aparatura moderna de ultima generaţie, precum şi cu personal specializat, instruit şi autorizat de catre producatori a determinat ca unitatea noastra sa fie agreata si autorizata sa execute lucrari de service.

Compania se intinde pe o suprafaţa de peste 17 000 mp şi cuprinde:
- 3 showroom-uri (Dacia,Renault,Nissan);
- service-ul care are ateliere ultrautilate cu echipamente si aparatura de ultima generaţie pentru intervenţii mecanice si electrice;
- o secţie mecanica ce are 20 de posturi de lucru;
- o secţie de tinichigerie ce are 10 posturi de lucru;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Redac SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Redac SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Redac SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.137