Direct la continutul paginii »

Brodmi SRLParte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcilor Fiat, Alfa Romeo si Fiat Professional in judetul Valcea.

Experienta si pasiunea pentru lumea automobilelor ne pozitioneaza intre cei mai buni din acest domeniu si ne recomanda tuturor celor ce isi doresc nu numai un autovehicul dar si un pachet de servicii complet si eficient.

Garantia oferita de producator urmareste consolidarea increderii pe care clientii nostri o au in marcile noastre precum si dezvoltarea unei relatii de lunga durata cu acestia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Brodmi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Brodmi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Brodmi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.559